Hallå fans!

Här kommer en liten bildblogg:)

Födelsedagsbarnet tar en bit smaskig tårta (Tack till Familjen Poland)


Dags att köpa en till soffa kanske...


Bildtext egentligen överflödig...men vi leker iaf nån sorts piratlek haha....jag är Kapten Rödskägg:D


Bella tar sats mot vattenpölen:D


Mina två prinsessor:D


At last but not least...SRF-bilden...Jag, "lille"-Björne och Stefan...


Nu hör jag hur kudden ropar på mig...Puss och kram på er!


Då var man 31 då...

Är inte det ganska så vuxet egentligen? Känner mig inte så värst vuxen hehe...men det känns rätt så skönt det,förlorar man barnasinnet så känns det rätt kört:D. Hursomhelst är jag sååå nöjd med min födelsedag, fick två finfina pärlplattor av mina små flickor, en kaktus och en Maiden-tröja från jobbet...och sist men inte minst...en 4-dagars biljett till SRF 09 av gumman min...whohooo! Det är en lurig dam jag lever tillsammans ska ni veta...




Idag hämtade jag även ut min nya mobil tjoho...en sådan här, så nu ska det fotas minsann:D




Nej nu är det dax att krypa till kojs, ha det gott vänner! Lämnar er med dessa härliga bilder...





Baywatch-Boys!...(Dom säger att skratt förlänger livet...så jag skulle gissa att jag nyss förlängt ditt liv med iaf ett par minuter haha...)

Over and out!

Jag fyller år:D...imorrn hihi

Japp äntligen! Älskar att fylla år, det är ju skitkul. Presenter och tårta är the shit ju. Eller ja...fyller man på självaste våffeldagen så får man ju skylla sig själv lite grann...mycket våfflor blir det! Menmen...gott är det ju:D

Ser inte så dumt ut alls:D


Det här med Fejsbook fascinerar mig fortfarande, håller på att bli rätt biten faktiskt trots att det sidan är skapligt dålig rent funktionellt. Rörig och med en massa onödiga prylar...den skulle kunna vara sååå mycket bättre:). Gillar att man kan hitta gamla bekanta på ett lätt sätt, har nu chattat med flera personer jag inte träffat sen på 7...10...12...oj...haha fasen va gammal jag är egentligen:D.

Men vad har då hänt under dessa veckor då jag inte har bloggat så frekvent, du måste ju ha massor att göra efter som du inte bloggar så ofta tänker ni säkert...så här kommer en liten uppdatering:D

Här är vi på välsignelse för en av våra kompisars dotter. Två tjejer som fått reda på att det snart ska serveras kladdkaka...jojo hehe...
 

1 st sexig flickvän:D...man blir allt lite stolt haha:D


Ja det gäller att njuta av livet:D


Det är jobbigt att vara på dagis hihi...


Matilda hjälper mig att rulla köttbullar...hon är jätteduktig på det....*pappa stolt*


Den här märkliga varelsen dök upp ur badkaret nu ikväll...vet inte riktigt vad det kan vara hehe:D. Dock ganska gullig:D


Äntligen första kortet på magen här på bloggen...visst är hon tjusig:D!


Det är jobbigt att vara fotomodell:D


Ska avsluta med en SRF-bild...har slarvat med det på sistone! Spana in världens coolaste lill-rocker i publiken...rockade hårt och blev väldigt populär  hehe.


God natt och rock on gott folk!

Jag har upptäckt Facebook hihi:D

Finns det någon som ger uttrycket "Bättre sent än aldrig" ett ansikte så är det nog jag just nu:D. Är fortfarande i inlärningsfasen men det är väldigt trevligt, styrkan i communityn är ju mängden människor som är medlemmar, det är väldigt lätt att hitta vänner.

Gumman min har en liten tjejkväll hemma hos oss så jag och tjejerna har flytt till min kära svärmor. Här har vi lagat fläskfile och potatisgratäng och till efterrätt åt vi cheesecake som sambon skickade med oss, inte dumt alls:D.

Hade planerat ett ytterst trivsamt  och underhållande blogginlägg med drösavis med roliga bilder nu inatt men bredbandet hos svärmor är av snigelvariant så det får tyvärr vänta tills imorrn. Önskar er alla en god natt iaf.

Over an.....zzz....zzzz.....zzzzzzzz........


Tonight...there will be blogging!

Håll ut kära läsare...:D

Till Magnus!

Hittade ännu en Star Wars-relaterad bild...rätt skön:D.



Trevlig helg!

Hyllningsinlägg!

Tänkte sprida lite glädje här idag mina kära bloggläsare! Det kändes som det var dax för ett hyllningsinlägg:D. Bra ide inte sant?

1. Spotify! Japp på första plats så finner vi musiktjänsten Spotify, vilken suverän tjänst det är. Fine all musik finns inte men jag vet inte om man kan kräva det, som komplement till den egna musiksamlingen är det suveränt iaf. Känns lite som att detta är framtiden iaf. Programmet är litet, kräver väldigt lite resurser och är väldigt lätthanterligt. Är det någon som är intresserad av att pröva så har jag några invites att skicka, det är bara att maila:)

2. Hårdrock! Jäkligt bra grejer som passar till alla tillfällen här i livet....städning, bilkörning (kan bli dyrt dock hehe), träning, matlagning, tvspelande, när man målar om stugan....tja det mesta helt enkelt. Undra vilken låt man skulle kunna ha på sitt bröllop...Billy Idols White Wedding kanske haha? Tipsa gärna!

3. Jobb man trivs med! Så idag hyllar jag mitt eget jobb, trivs grymt bra. Elevassistent FTW!

4. Föräldrar! Dom är bra dom, förtjänar en egen plats på hyllninglistan:D.

5. Barn! Att få höra dem säga "Pappa du är bäst"...är tämligen oslagbart....<3<3<3<3<3

6. Alla som lägger ner mer tid på sin blogg än vad jag gör! En hyllningsapplåd till er från mig, det är jättekul att läsa era bloggar. Får skärpa mig på bloggfronten...*skäms*

7. Teknikprylar som fungerar problemfritt! Ärligt talat är detta nog mer en önskedröm än en hyllning...

8. Guitar Hero World Tour! Var på Sjöbo Fritidsgård med jobbet och lekte lite (jädrar vilken fin fritidsgård, den kan vi vara stolta över!) Där fanns ju GHWT komplett med trummor och allt...ojojojoj vad skoj det var...ska se om det går att få in en sådan nödvändig sak i budgeten hehe...;)...

9. Bollen! Tänk vad kul man kan ha med den där lilla runda saken...man kan ju hålla på och lira hur länge som helst! Fotbollen ska hyllas ordentligt!

10. Sweden Rock Festival! Ja jag veeeet att jag tjatar om den men den är så grymt kul att besöka!!! Och nu är det bara 87 dagar kvar ju! Ujujujuj så sugen man är...att få skråla med 20 000 pers i "I wanna rock"...där snackar vi LYCKA!

Tack för att du tog dig tid att läsa min lilla lista...skriv gärna i kommentarerna och komplettera gärna med fler saker som du tycker bör hyllas!

Kom ihåg, Each day`s a gift and not a given right...ta hand om er!

Rock on and stay true to heavy metal in the night!



(hihi)

Helg!

Ja det är helg, herregud vad skönt. Det har varit en intensiv vecka precis som vanligt:D. Ska bli spännande att se hur det går med ytterligare en familjemedlem, känns inte direkt som det kommer bli mindre att göra men roligt ska det bli:D. Gumman min börjar bli vackert rund om magen nu, kanske är dags att slänga upp en liten bild på bloggen kanske?

Veckan har bestått av jobb, sjuka barn igen, har varit datorsupport hos en kompis (tjänster och gentjänster hörru lille gubben;). Tänk vad fint det hade varit om dygnet hade haft fler timmar...men frågan är väl om man hade hunnit/orkat med så mycket mer för det?

Nåja kvällen kommer bli skön, gumman är och handlar gott käk och hyr film. Ser nästan fram emot att däcka i soffan haha.

Tänkte avsluta det här korta inlägget med en liten Bäst-just-nu-lista.

1. Att jag har en världsbäst sambo som är väldigt underbar....( och jäkligt snygg wohoo!)

2. Att det bara är 89 dagar kvar till Sweden Rock Festival!

Japp jag sa ju att den var liten haha...Rock on!

RSS 2.0