Storstädning och hårdrock!

Det är en bra kombination:D. Vi börjar med lite Judas Priest till plockandet, Helloween, Avantasia och nya Place Vendome till diskningen, Skid Row till dammsugningen och Dream Theater till dammtorkandet...Bring it on!!!

"The Priest is back!"...läderhandskar och matchande keps....Rock n roll!
 

"Judas is rising!"


Längtar tillbax...


Ojoj va grymt det var...BREAKING THE LAW!!!


Rock n roll pojkar och töser!...over and out!

Gaddad!:D

Äntligen är den gjord:D. Blev supernöjd, stort tack till Joel på Black Scar!








Matdags nu, över och ut!
/Klatte

Tatuering imorrn:D


Sådärja, imorgon är det dags. Då ska min hittills enda tatuering få lite sällskap:D. Tänk att man kan längta så efter att få pina sig, det var så länge sen jag gjorde den förra så jag har nästan glömt hur det känns hehe.


Såhär ser min Paradise Lost-tatuering ut iaf.


Lite skryt från torsdagens bak:D



Dagens Sweden Rock-bild talar väl för sig själv...


Over and out!
/Claes

Finslipning!

Idag blir det ev bara ett litet inlägg, förkylningen sitter i, det kan vara envist det där. Tänkte finslipa lite på tatueringen som ska förevigas på min kropp nästa vecka. Men nu ska jag ta och vila lite, min kära sambo är och hämtar barnen nu. Man får passa på när tillfälle ges:D

Lämnar er med en hårt rockande bild!

"Heavy Metal Handväskehållare!"


Rock on boys and girls!

Back in the saddle!

Japp precis som är Aerosmith sjöng en gång i tiden så är jag nu tillbaka i sajberspäjs som sig bör. Likt fågel Fenix har jag nu rest mig ur askan (läs värsta influensan!). Det har varit en skapligt dryg sjukdomsperiod i fam Andersson/Ohlssons liv nu, hela lovet gick i feberdimmans tecken och eftersom kidsen inte har lärt sig att vara sjuka samtidigt så blir det rätt så låå-åå-ååå-åångdraget hehe. Oh well vi har alla överlevt detta och tar nya tag, ungarna ska till dagis och jag ska jobba imorrn, hipp hipp hurra:D. Började så smått trötta på hemmets trygga väggar.

Har förresten bokat en tid för gaddning (tatuering på svenska), Jäklar va sugen man är på att få sätta igång:D
Kompisen Herr Brorsson hade tur och fick en tidigare tid än undertecknad och blev gaddad idag det svinet ;) Och nej jag är inte alls avundsjuk!!!:D
Stiligt som attan!






Annars har ju veckan mest handlat om sjuka barn och pappor men även våffelbak...



...och att sen vila efter maten...




....och ungar som fått en våningssäng, här städar dom inför ankomsten av den...


...och så här gosigt blev det med en katt i våningssängen:D



Isabella knasar sig...



...tittut!...Rätt gullig unge faktiskt...tur att hon fått någonting efter sin far iaf haha:D


Vi har även hunnit dega :D, har man inga ideer så kan man ju alltid trycka upp degen i pannan...


Tänkte starta en liten tradition nu eftersom festivalsuget börjar dra igång på allvar nu så tänkte jag avsluta alla blogginlägg med en härlig bild från föregående festivaler...Enjoy!



Så Ladies and Gents...ta hand om varandra där ute!
Over and out!
/Claes


Sjuk sjuk sjuk...

Nej bloggen är definitivt inte nedlagd...det är däremot jag och stora delar av familjen. Jag har åkt på världens influensa och ungarna turas om att ha feber och hosta...vi siktar på att vara sjuka hela februari, tänkte att det måste vara nåt rekord av nåt slag. Nej fy f-n detta är inte roligt, jag återkommer när jag är frisk, Over and out!

Pappakväll!

Alla tjejerna sover...då ska jag passa på att umgås med en annan fräsig dam...nämligen Lara Croft:D




Över och ut/Claes

2 inlägg på samma dag...:D

Japp Herr blogginnehavare ökar på takten minsann. Tänkte bjuda på en liten inblick vad dagen har innehållit so far:)
Efter frukost så tog vi fram Hitta Nemo, är man sjuk så får man faktiskt titta på film har våra barn fått lära sig hehe.

Fantastiskt bra film!


När Nemo och hans pappa Marwin lyckats klara av alla strapatser så plockade vi fram tuschpennorna och blev ack så kreativa (feel the konkurrens Fru Tiger hehe!)



Slutresultatet blev så rackarns bra att vi bestämde oss att sätta upp det på ytterdörren. Så sprider vi nog lite glädje till alla de som är hurtiga nog att använda trapporna här i huset istället för hissen:D



Tajm för lunch...tacos idag, fina grejer det:D

Rock on!
/Claes

God morgon!

Först och främst skulle jag vilja tacka alla mina läsare...vilken fantastisk succe bloggen har blivit:D! Jag skulle gärna vilja krama om alla ni 12 som har varit inne och läst om Familjen Andersson/Ohlssons äventyr och tro inte att jag blivit mätt på framgångens ljuva sötma. Nejnej...theres more to come!

Tänker börja dagen med att rapportera och fira att det igår släpptes ett nytt band till årets Sweden Rock Festival...och det är inget mindre än....TADAA!!!



Jajamänsan så nu är det bara att köpa biljett och börja längta! Kommer bli en skaplig allsång...*drömmer mig bort...*
Ha en bra dag allihop, nu ska mina barn få sig lite frukost!

Over and out!
/Claes

Allt lugnt i helgen elle`?

Nej knappast lugnt men väldigt roligt:D. I lördags styrde vi kosan till Göteborg och Universeum. Det var inte bara kidsens första besök där utan även mitt och jag kan verkligen rekommendera en tripp dit! Har vård av barn idag så jag passar på att blogga lite medan ungarna kollar på Peter Pan, skriver inte så mycket just nu utan låter bilderna tala för sig själv:)

Alexandra och Isabella kollar in fiskarna i fjällvärlden.


Trodde först att jag hade hittat ett avhugget finger i ett av akvariumen haha....men det var bara en (glad?) snigel:D



Svårt att få nån superbra bild men det var häftigt att gå in i tunneln och kika på hajarna:D.



"Titta pappa en krokodil!"


Isabella och hennes morfar spanar in aporna.


Lite vila och energiintag före vi går in på lekavdelningen:D


Jorå`såatte`.....BARNEN tyckte det var väldigt roligt där inne...;)


Well skam den som ger sig!


Truckdrivin` Matilda


Systern kan ju inte vara sämre hon:D


Matilda hjälper morfar att spela Wii:D
 

Go morsan go!


"Var god stör ej":D


Så här nöjda och trötta var vi efter en dag på Universeum:D


Sådärja hoppas ni har orkat ta er genom mitt lilla bildmaraton:D. Nu ska jag gå och ge mina barn lite glass...erhm...medicin menar jag;) Lev väl!

Over and out/Claes

Dagens begivenheter:D

Klockan är nu halv tio och det är nu man antas blogga om dagens begivenheter gissar jag:D. Fredagen har varit oerhört händelserik. Under arbetsdagen har vi hunnit att blivit bjudna på kladdkaka av en elev (rackarns trevliga elever vi har:), njutit av stans absolut bästa skolkäk (finfin tandoorikyckling med ris och mangochutney inkl tillbehör som kokosflingor, clementin, ananas, oliver och russin mm.) och på eftermiddagen hade vi ett inbokat besök på Zooskolan som arrangeras av Borås Djurpark, temat var Apor. Mycket trevligt!

Efter avslutad arbetsdag så hämtade jag ett par superglada ungar på dagis. Vi begav oss ner till Videomi...sorry...menar såklart Hemmakväll som det så käckt heter nu för tiden och hyrde tre filmer. Matilda valde Törnrosa och Isabella valde Djungeldjuret Hugo. Till mamma och pappa blev det Eagle-eye som ev ska avnjutas imorgon kväll.

Full Fart!


Efter besöket på Hemmakväll så gjorde vi ett depåstopp på Sibylla där vi fyllde på energin med korv och bröd och lite apelsindricka.



Den nypåfyllda energin gick rätt upp i hjärnan så fick vi den lysande ide`n att fredagsbaka lite grann, Bäst att passa på medan energin finns...vips så är den borta haha. Så vi åkte hem och satte igång med en liten kladdkaka, kul att överraska min kära sambo som jobbade till halv se och som varit sjuk hela veckan.

Teamwork syrran!


Med tre motiverade och väldigt duktiga bagare så gick beket som en dans såklart och vips så var smeten klar och då är det dags för..."disken:D"...

Och rent blev det hehe.

Tadaa!


Här njuter vi av mästerverket...välförtjänt efter en arbetsvecka:D


Kvällen avrundades med Törnrosa på projektorn och nu sover två trö...hmm...nej fel av mig...TRE trötta brudar i sina sängar:D. Imorgon bär det av till Universeum, skulle tro att det kommer dokumentaras en del därifrån senare.

Rock on!
Over and out!
/Claes

Första bilden...testing testing:D

Eftersom detta är Hårdrockpappans blogg så vore det väl ska om inte första uppladdade bilden hade hårdrocksanknytning. Här har vi mig i mitten (han som ser ut som Chewbacca i Star Wars haha), min Brother in arms Björn och min nya hårt rockande vän Vanja:D

Eftersom detta är Hårdrockpappans blogg så vore det väl ska om inte första uppladdade bilden hade hårdrocksanknytning. Här har vi mig i mitten (han som ser ut som Chewbacca i Star Wars haha), min Brother in arms Björn och min nya hårt rockande vän Vanja:D

Äntligen!

Det svenska folket har längtat...kvinnorna trånat...männen har (i tysthet såklart hehe) väntat på vägledning i mörkret...journalister har förgäves försökt gräva fram information...paparazzis har belägrat Lindormsgatan från Ritz till...hmm...Giffaplan...Snacket har gått på stan, Latte-mammorna har skvallrat om det på Tant Grön...de manligaste av manliga byggarbetare har tisslat om det i lunchkön...Frågan alla ställdes sig nu är såklart..."Är det verkligen sant? Är det dags? Kommer han verkligen...?....Ska Claes verkligen äntligen börja blogga?!"

Svaret kommer här...(får jag be om en trumvirvel tack?)...JA! Det är sant! (Öronbedövande ljud av champagnekorkar och fyrverkerier som lyser upp vinternatten)

Så välkommen att kika in genom fönstret till min härliga och händelserika värld!...(en av mina bästa egenskaper är att inte bygga upp stora förväntningar på mig själv haha...)

Nu ska se om jag kan lista ut hur man lägger upp bilder på bloggen...det blir liksom lite roligare då än att bara läsa en massa text rad efter rad efter rad efter rad efter rad efter ra........
Puss och kram!

RSS 2.0