Dagens begivenheter:D

Klockan är nu halv tio och det är nu man antas blogga om dagens begivenheter gissar jag:D. Fredagen har varit oerhört händelserik. Under arbetsdagen har vi hunnit att blivit bjudna på kladdkaka av en elev (rackarns trevliga elever vi har:), njutit av stans absolut bästa skolkäk (finfin tandoorikyckling med ris och mangochutney inkl tillbehör som kokosflingor, clementin, ananas, oliver och russin mm.) och på eftermiddagen hade vi ett inbokat besök på Zooskolan som arrangeras av Borås Djurpark, temat var Apor. Mycket trevligt!

Efter avslutad arbetsdag så hämtade jag ett par superglada ungar på dagis. Vi begav oss ner till Videomi...sorry...menar såklart Hemmakväll som det så käckt heter nu för tiden och hyrde tre filmer. Matilda valde Törnrosa och Isabella valde Djungeldjuret Hugo. Till mamma och pappa blev det Eagle-eye som ev ska avnjutas imorgon kväll.

Full Fart!


Efter besöket på Hemmakväll så gjorde vi ett depåstopp på Sibylla där vi fyllde på energin med korv och bröd och lite apelsindricka.



Den nypåfyllda energin gick rätt upp i hjärnan så fick vi den lysande ide`n att fredagsbaka lite grann, Bäst att passa på medan energin finns...vips så är den borta haha. Så vi åkte hem och satte igång med en liten kladdkaka, kul att överraska min kära sambo som jobbade till halv se och som varit sjuk hela veckan.

Teamwork syrran!


Med tre motiverade och väldigt duktiga bagare så gick beket som en dans såklart och vips så var smeten klar och då är det dags för..."disken:D"...

Och rent blev det hehe.

Tadaa!


Här njuter vi av mästerverket...välförtjänt efter en arbetsvecka:D


Kvällen avrundades med Törnrosa på projektorn och nu sover två trö...hmm...nej fel av mig...TRE trötta brudar i sina sängar:D. Imorgon bär det av till Universeum, skulle tro att det kommer dokumentaras en del därifrån senare.

Rock on!
Over and out!
/Claes

Kommentarer
Postat av: Veronica

Vad kul att du har tittat in på min blogg! Visst är det kul med mycket bilder.. Bara text? Då dör jag haha!! Du får hälsa Alexandra så jättemycket!!!



Veronica "Lotta"

2009-02-07 @ 12:13:20
URL: http://lottabus.blogg.se/
Postat av: Eva

Haha! Riktigt intressant o läsa. Kul med alla bilder oxå. Såg riktigt gott ut med kladdkaka, var längesen nu. Ha det gött! Rock on!

2009-02-08 @ 11:52:49
Postat av: Angelica

Nämen se så skoj att Claes är ute i bloggandet. Riktigt riktigt skoj att läsa och se vad ni har för er! Fortsätt med det! Hälsa dina tjejer! Hej svejs.

2009-02-08 @ 13:35:00
URL: http://www.icca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0